Diensten

Stukadoorsbedrijf Wijers uit Groesbeek biedt u de volgende diensten

Stucwerk vraagt om professionals die exact weten wat ze doen. Het is een precisiewerk dat niet onderschat dient te worden. Ons stukadoorsbedrijf uit Groesbeek heeft het materiaal en de technieken om u van de beste stucdiensten te voorzien. Hieronder worden onze diensten beschreven. Neemt u gerust contact met ons op mocht u meer willen weten over Stukadoorsbedrijf Wijers, het stukadoorsbedrijf bij uitstek.

check
Dit is een basis laag voor tegelwerk. Deze basislaag kan afhankelijk van de ruimte gemaakt worden van gips of een cementgebonden materiaal.

Lees verder »

check
Blauw-pleisterwerk is een gladde wand- en plafondafwerking afwerking gemaakt van gips. Meestal dient dit als basis voor behang, sierpleister of spuitwerk.

Lees verder »

check
Wit-pleisterwerk ook wel sausklaar genoemd is een zeer gladde wandafwerking. Meestal word de wand als het stucwerk droog is geschilderd. Stukadoorsbedrijf Wijers kan dit allemaal voor u verzorgen!

Lees verder »

check
Sierpleisterwerken zijn er in talloze varianten. De variaties ervan zijn onder andere decorputz en barokputz maar de meest bekende is spachtelputz. Bij Stukadoorsbedrijf Wijers is dit allemaal mogelijk in verscheidene kleuren en uitvoeringen. Bij ons stukadoorsbedrijf te Groesbeek kunt u terecht voor praktisch alle soorten sierpleisters.

Lees verder »

check
Spuitwerk word machinaal aangebracht, de ondergrond moet hiervoor vlak en glad zijn. Voor de structuur van het spuitwerk zijn talloze mogelijkheden, van een fijne tot een grove korrel. Stukadoorsbedrijf Wijers kan het spuitwerk ook in kleur aanbrengen of in een hardere kwaliteit.

Lees verder »

check
Buitengevels worden altijd met cement gebonden materiaal gemaakt. Als men er voor kiest om het buitenstucwerk niet te behandelen zal het een licht grijze kleur krijgen. Echter kan men er ook voor kiezen om de buiten gevel te laten keimen in elke denkbare kleur. Ook hiervoor bent u bij stukadoorsbedrijf Wijers aan het goede adres!

Lees verder »