Garanties

Ons bedrijf voor stucwerk te Groesbeek garandeert u het volgende

Als professioneel bedrijf voor uw stucwerk kunnen wij u de hieronder genoemde garanties doen. Dankzij onze jarenlange ervaring en grote kennis van zaken bent u verzekerd van het beste resultaat. Neemt u voor meer informatie contact met ons op.

Het beste materiaal

Voor het beste stucwerk heb je de beste materialen nodig. Wij werken uitsluitend met topmateriaal bij het uitvoeren van onze werkzaamheden. Doordat wij nauwe samenwerkingsverbanden hebben met de voornaamste leveranciers van alles wat nodig is voor het correct en goed uitvoeren van onze werkzaamheden kunnen wij deze kwaliteit altijd waarborgen. Topmateriaal zorgt immers voor topkwaliteit.

garantieNOA afbouw garantie

Stukadoorswerk is een nauwkeurig werk; een ambacht waar u beter niet zelf aan kunt beginnen. Professionele stukadoors volgen meerdere jaren een opleiding om de fijne kneepjes van het vak te leren. Kies daarom voor een erkende NOA-vakman. Dan krijgt u namelijk diverse garanties op het stucwerk. Als u kiest voor een erkende NOA-vakman, kunt u rekenen op:

  • Duidelijke afspraken
  • Perfecte oplevering
  • Ondersteuning bij geschillen
  • 3 jaar garantie op buiten stukadoorswerk
  • 5 jaar garantie op binnen stukadoorswerk

Duidelijk prijsafspraken

Voorafgaande aan al onze opdrachten maken wij duidelijke prijsafspraken. Zo weten beide partijen waar ze aan toe zijn. U weet wat u mag verwachten en wij weten wat ons te doen staat. Ook dit is typerend voor de servicegerichtheid van Stukadoorsbedrijf Wijers.