Raapwerk Milsbeek

Wij zijn uw partner voor raapwerk in milsbeek

Stukadoorsbedrijf Wijers: Het professionele stukadoorsbedrijf uit Groesbeek

Vakkundig raapwerk van Stukadoorsbedrijf Wijers.

Wat is raapwerk?

Raapwerk is het uitvlakken van grove oppervlakken en dient meestal als basislaag voor tegelwerk. Afhankelijk van de ruimte wordt er gekozen om dit te doen met gips- of cementgebonden materiaal. Zo wordt er bijvoorbeeld voor een badkamer vrijwel altijd gekozen voor een cementgebonden raaplaag. Dit is omdat een cementgebonden raaplaag, in tegenstelling tot gips, zeer goed bestand is tegen een hoge vocht belasting. In combinatie met tegelwerk vormt dit gegarandeerd een waterdichte afsluiting. Omdat de vocht belasting in een keuken, toilet, berging of bijkeuken niet zo hoog is wordt hiervoor vaak gekozen voor een gipsgebonden raaplaag. Verder is het bij het toepassen van raapwerk van groot belang, dat alle wanden waterpas worden uitgevlakt, als dit niet het geval is ziet u dat later terug aan de tegels. Ook is het belangrijk dat de hoeken haaks gemaakt worden, omdat een keuken, badkuip of douchekabine vrijwel altijd in een hoek geplaatst wordt. Wordt hier niet zorgvuldig naar gekeken, dan zult u zien dat er kieren ontstaan tussen de wand en het nieuw te plaatsen object.

Raapwerk: de basis voor een prachtig eindresultaat

Raapwerk betreft het vlak maken van muren zodat deze netjes waterpas zijn. Het is misschien niet het eerste waar u aan denkt wanneer u aan uw nieuwe badkamer denkt, maar het is een belangrijke basis van elk project.

Het is van groot belang dat alle wanden waterpas worden uitgevlakt, zodat u hier later geen last van zult hebben. Als de wanden niet waterpas zijn, zal dit terug te zien zijn aan de tegels. Hoeken moeten ook haaks gemaakt worden, omdat een keuken, badkuip of douchecabine vrijwel altijd in een hoek geplaatst wordt. Wordt hier niet zorgvuldig naar gekeken, dan zult u zien dat er kieren ontstaan tussen de wand en het nieuw te plaatsen object. Dit kan niet alleen lelijk zijn, maar kan ook leiden tot problemen met vocht.

Praktische afwerking

Raapwerk dient meestal als basis laag voor tegelwerk. Afhankelijk van de ruimte wordt er gekozen om dit te doen met gips- of cementgebonden materiaal. Zo wordt er bijvoorbeeld voor een badkamer vrijwel altijd gekozen voor een cementgebonden raaplaag. Dit is omdat een cementgebonden raaplaag, in tegenstelling tot gips, zeer goed bestand is tegen een hoge vocht belasting. In combinatie met tegelwerk vormt dit gegarandeerd een waterdichte afsluiting. In een keuken, toilet, berging of bijkeuken is de vocht belasting niet zo hoog, daarom wordt hiervoor vaak gekozen voor een gips gebonden raaplaag.

Specialist in raapwerk

Onze stukadoors zijn zeer ervaren en gespecialiseerd in raapwerk. Zij weten precies hoe ze scheve muren of beschadigde plekken op een professionele en duurzame manier kunnen opknappen. Hierdoor kunt u rekenen op een prachtig resultaat dat aan de hoogste eisen voldoet. Wij zorgen ervoor dat uw vertrek er als nieuw uitziet en dat u er trots op kunt zijn.

Waarom Stukadoorsbedrijf Wijers?

 • Bij Stukadoorsbedrijf Wijers weten wij hoe belangrijk goed raapwerk is. Daarom gebruiken wij altijd het beste materiaal voor uw raapwerk. Zo garanderen wij een duurzame en hoogwaardige afwerking.
 • Onze NOA afbouw garantie geeft u de zekerheid dat uw wanden perfect worden afgewerkt.
 • Daarnaast zijn wij transparant over onze prijzen, zodat u geen verrassingen achteraf hoeft te verwachten. Wij werken altijd volgens duidelijke prijsafspraken.

Of u nu een renovatieproject heeft of een aanbouw, wij zorgen ervoor dat u tevreden bent met het eindresultaat. Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen te bespreken en laat u verrassen door de mogelijkheden van professioneel raapwerk.

Bel ons op telefoonnummer +31 (0)6 - 51359367, stuur ons een e-mail naar info@stukadoorsbedrijfwijersgroesbeek.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

 • Het beste materiaal
 • NOA afbouw grantie
 • Duidelijke prijsafspraken

Interesse in raapwerk?

Raapwerk in milsbeek: zeer betaalbaar voor bedrijven en particulieren

Wij leveren alle soorten stucwerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar sausklaar pleisterwerk, een adembenemend schuurplafond of een van de vele soorten sierpleisters? Welk effect u ook wilt - van sausklaar tot spachtelputz in iedere gewenste kleur - het is allemaal mogelijk. Wij realiseren als ervaren stukadoor uit Groesbeek het meest optimale resultaat tegen een zeer scherpe prijs.

Bel mij terug

  Telefoonnummer: *

  Gewenste datum om teruggebeld te worden:

  Gewenst dagdeel om teruggebeld te worden: