Spuitwerk Milsbeek

Wij zijn uw partner voor spuitwerk in milsbeek

Stukadoorsbedrijf Wijers: Het professionele stukadoorsbedrijf uit Groesbeek

Vakkundig spuitwerk van Stukadoorsbedrijf Wijers.

Wat is spuitwerk?

Spuitwerk, ook wel spackspuiten genoemd, is een machinale wand- en plafondafwerking. Bij deze afwerking wordt onder hoge luchtdruk materiaal op de wanden en plafonds gespoten, hierdoor ontstaat een korrelige structuur. Door de verhouding tussen de aanvoer van materiaal en luchtdruk te veranderen kunnen wij de structuur aanpassen aan uw smaak. U kunt dus zelf kiezen hoe fijn of hoe grof het spackspuitwerk wordt aangebracht. Er zijn twee verschillende soorten spack: ‘Brander Crystal’ en ‘Brander Briljant’. Standaard wordt er altijd gespoten met ‘Brander Crystal’. Dit is een vrij hard materiaal, maar nog wel gevoellig voor krassen en deukjes. Daartegenover is ‘Brander Briljant’ een veel hardere materiaal soort die veel minder gevoelig is voor beschadigingen. Verder hebben wij de mogelijkheid om het spackspuitwerk in vrijwel elke denkbare kleur aan te brengen! Omdat wij bij Stukadoorsbedrijf Wijers beschikken over een kleine en een grote spackspuit, kunnen wij elke klus aan, van een kleine kamer tot een geheel bedrijfspand!

Spuitwerk door Stukadoorsbedrijf Wijers

Omdat wij bij Stukadoorsbedrijf Wijers altijd gebruik maken van het beste materiaal, kunnen wij u altijd een kwalitatief zeer goede wand- en plafondafwerking bieden. Ook hebben wij voorbeelden van vele structuren en kleuren waaruit u kunt kiezen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Stukadoorsbedrijf Wijers!

 

Waarom Stukadoorsbedrijf Wijers?

 • Wij bieden u NOA afbouw garantie op al onze projecten, dit betekent dat u verzekerd bent van een prachtige afwerking die aan de hoogste eisen voldoet.
 • Wij gebruiken altijd het beste materiaal voor onze werkzaamheden, zodat u gegarandeerd bent van een professioneel en duurzaam resultaat.
 • Tot slot maken wij altijd vooraf duidelijke prijsafspraken, zodat u enkel verrast wordt door het schitterende eindresultaat.

Kortom, met ons vakmanschap en passie voor strak afgewerkte muren en plafonds bieden wij u met ons spuitwerk een geweldige basis voor uw interieur. Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Bel ons op telefoonnummer +31 (0)6 - 51359367, stuur ons een e-mail naar info@stukadoorsbedrijfwijersgroesbeek.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

 • Het beste materiaal
 • NOA afbouw grantie
 • Duidelijke prijsafspraken

Interesse in spuitwerk?

Spuitwerk in milsbeek: zeer betaalbaar voor bedrijven en particulieren

Wij leveren alle soorten stucwerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar sausklaar pleisterwerk, een adembenemend schuurplafond of een van de vele soorten sierpleisters? Welk effect u ook wilt - van sausklaar tot spachtelputz in iedere gewenste kleur - het is allemaal mogelijk. Wij realiseren als ervaren stukadoor uit Groesbeek het meest optimale resultaat tegen een zeer scherpe prijs.

Bel mij terug

  Telefoonnummer: *

  Gewenste datum om teruggebeld te worden:

  Gewenst dagdeel om teruggebeld te worden: